Uncategorized

AGROPERIFÈRICS exposició, jornades…

[cat]

AGROPERIFÈRICS és una proposta expositiva d’Ignasi López i Marta Dahó, en coproducció amb el Museu de la Vida Rural (l’Espluga de Francolí, Tarragona) i el Centro Huarte de Arte Contemporáneo (Huarte, Navarra)

Agroperifèrics inclou dues exposicions, un espai de documentació, una jornada teòrica participativa i un taller de Bside Books.

Agroperifèrics és un projecte articulat a partir d’un treball de camp de caràcter essencialment fotogràfic realitzat en hortes periurbanes del nord de la corona metropolitana de Barcelona entre 2006 i 2012.

El projecte proposa una deambulació pels móns que conformen aquests espais de la mà dels seus artífexs. Sense pretendre elaborar una cartografia i lluny de considerar aquests indrets suburbials com una abstracció o una idea estètica, Agroperifèrics pretén posar de rellevància la importància de l’individu com a constructor de llocs i inventor de paisatges.

El 2012 Agroperifèrics fou publicat en forma de llibre per Bside Books. Aquest 2014, al Museu de la Vida Rural i al Centro HuArte, dues exposicions temàtiques i diverses activitats paral·leles convidaran a reflexionar sobre l’autogestió en assentaments informals i a debatre en quina mesura la representació visual contribueix a construir noves definicions de paisatge.

MUSEU DE LA VIDA RURAL: Expo: 4 de juliol – 5 d’octubre // Jornada Agroperifèrica: 4 d’octubre

CENTRO HUARTE: Expo: 17 d’octubre – 31 de desembre // Taller Bside Books: 10-11-12 d’octubre

 


 

Inauguració divendres 4 de juliol – 19h al Museu de la Vida Rural – Sala Lluís Carulla (L’Espluga de Francolí)

Amb tast de vins ecològics de la D.O. Conca de Barberà

Bus directe opcional BCN – l’Espluga – BCN el mateix dia 4. Si voleu venir en bus compartit envieu un mail a info@ignasilopez.com

ANADA
Sortida:16.45 – 17.00h: Barcelona (Rambla Santa Mònica /Portal de Santa Madrona)

Arribada: 18: 30 – 18-45h: L’Espluga de Francolí (Museu de la Vida Rural)

TORNADA
Sortida: 22.30h: L’Espluga de Francolí (Museu de la Vida Rural)
Arribada: 24.00h:  Barcelona (Rambla Santa Mònica /Portal de Santa Madrona)

invitació Agro 4julCAT


 

[es]

AGROPERIFÈRICS es una propuesta expositiva de Ignasi López y Marta Dahó, en coproducción con el Museu de la Vida Rural (l’Espluga de Francolí, Tarragona) y el Centro Huarte de Arte Contemporáneo (Huarte, Navarra)

Agroperifèrics se compone de dos exposiciones, un espacio de documentación, una jornada teórica participativa y un taller de Bside Books.

Agroperifèrics es un proyecto artístico articulado a partir de un trabajo de campo de carácter esencialmente fotográfico realizado en huertas periurbanas del norte de la corona metropolitana de Barcelona entre 2006 y 2012.
Ni mapa ni cartografia, el proyecto propone una deambulación por los mundos que conforman estos espacios de la mano de sus artífices. Lejos de considerar estos lugares suburbiales como una abstracción o una idea estética, Agroperifèrics pretende poner de manifiesto la importancia del individuo como constructor de lugares e inventor de paisajes.

En 2012 AGROPERIFÈRICS fue publicado en forma de libro por Bside Books. Este año 2014, en el Museu de la Vida Rural y en el Centro HuArte, dos exposiciones temáticas con actividades paralelas invitarán a reflexionar sobre la autogestión en asentamientos informales y a debatir en qué medida la representación visual contribuye a construir nuevas definiciones de paisaje.

MUSEU DE LA VIDA RURAL: Expo: 4 de julio – 5 de octubre // Jornada Agroperiférica: 4 de octubre

CENTRO HUARTE: Expo: 17 de octubre – 31 de diciembre // Taller Bside Books: 10-11-12 de octubre

 


 

Inauguración: Viernes 4 de julio – 19h en el Museu de la Vida Rural – Sala Lluís Carulla (L’Espluga de Francolí)

Con cata de vinos ecológicos de la D.O. Conca de Barberà

Bus directo opcional BCN – l’Espluga – BCN el mismo día 4. Si queréis venir acompañados en bus compartido enviad un mail a info@ignasilopez.com

IDA
Salida:16.45 – 17.00h: Barcelona (Rambla Santa Mònica /Portal de Santa Madrona

Llegada: 18: 30 – 18-45h: L’Espluga de Francolí (Museu de la Vida Rural)

VUELTA:
Salida: 22.30h: L’Espluga de Francolí (Museu de la Vida Rural)
LLegada: 24.00h: Barcelona (Rambla Santa Mònica /Portal de Santa Madrona)

invitació Agro 4julCAST

 

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: