articles

Projecte d’agricultura regenerativa // Pau Ortiz

Hola a tots i totes!

Fa 5 o 6 mesos que estic col·laborant en un projecte que ha reunit a diferents persones que fa temps que ens coneixem i amb els que sempre hem compartit inquietuds. La iniciativa parteix d’un moviment internacional que s’anomena agricultura regenerativa i que tracta, no només de fer que un sistema agrícola sigui sostenible, sinó de que millori, tan a nivell ecològic com econòmic i social. I de fer-ho, no a través de la compra de productes, sinó de l’adquisició de coneixement.

L’objectiu que tenim és el d’adaptar els principis de l’agricultura regenerativa en el nostre entorn més proper. Fer-los nostres vaja.

L’agricultura sembla un dels sectors que s’han vist més desprestigiats tan a nivell social com econòmic i més desprotegit a nivell empresarial. Empoderar als que ens donen de menjar i fer-nos partícips (encara que sigui a molt petita escala) de part d’aquest procés, és possiblement el millor primer pas que he trobat per poder portar a la pràctica moltes de les inquietuds que vaig compartint i que, en el meu cas, sovint es queden en un pla d’idees difícilment interconectables i, per tant, poc eficients.

Aquí teniu més informació.

Si voleu seguir el que anem fent ho podeu fer aquí fent click a “me gusta” per a que us vagin apareixent les notícies al vostre mur de facebook o entrant periòdicament per consultar-lo:
http://www.facebook.com/RegenagBarcelona

I si a mida que aneu veient les iniciatives que portem a terme voleu participar, hi hauran moltes oportunitats per fer-ho.

Preparats per a la regeneració?

Pau Ortiz

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari