news

sobre el blog

[cat] Aquest blog neix, a partir de la publicació del llibre AGROPERIFÈRICS, com a punt de trobada, reflexió i debat on poder compartir recursos i enllaços sobre temes afins al fenòmen agroperifèric. N’hem apuntat uns quants com a elements vehiculadors que articulen el discurs visual del llibre i que articulen el debat estètic i social que sorgeix de l’observació i passeig per aquests llocs.

Estarem encantats de rebre suggeriments tan de temes com d’enllaços per tal de mantenir viva aquesta xarxa de recursos. Esteu convidats també a escriure entrades al blog que puguin aportar reflexions i informació sobre el tema general o sobre els subtemes que vagin sorgint.

L’idioma predeterminat dels titulars del blog és el català. Cada entrada està traduïda també al castellà i anglès. Els enllaços externs i les entrades escrites per terceres persones es mostraran en la llengua original. Es respectarà el text enviat per l’autor. Aquest manté en tot moment l’autoria i la responsabilitat sobre el seu text.

Sentiu-vos lliures de compartir i aportar informació. Si voleu aportar enllaços, info o escriure una entrada envieu un correu al mail de contacte.

Moltes gràcies per participar-hi.

Seguim!

Ignasi López

….

[es] Este blog nace, a partir de la publicación del libro AGROPERIFÈRICS, como punto de encuentro, reflexión y debate dónde poder compartir recursos y enlaces sobre temas afines al fenómeno agroperiférico. Hemos apuntado varios de ellos que corresponden a elementos vehiculadores que articulan el discurso visual del libro.

Estaremos encantados de recibir sugerencias tanto de temas como de enlaces que creáis oportunos con el fin de mantener viva esa red de recursos. Os invitamos a participar y a colaborar, si os parece interesante, escribiendo entradas en el blog que puedan aportar reflexiones e información sobre el tema general o sobre los subtemas que vayan surgiendo.

La lengua predeterminada de los titulares del blog es el catalán. Cada entrada está traducida al castellano y al inglés. Los enlaces externos y las entradas escritas por terceras personas se mostrarán en la lengua original.

Sentíos libres de compartir y aportar información, escribir comentarios, …

Si queréis aportar enlaces, info, o escribir una entrada en el blog enviad un correo al mail de contacto.

Muchas gracias por participar.

Seguimos!

Ignasi López

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: